Dr Alimahsun Atmo M Biomed : Ojo eker ekeran balungan kosong

169

Alakomai.com

Ndang mlayu yo.
Kudu cepet-cepet. Kudu bareng-bareng. Kudu dadi siji.
Ojo Eker Ekeran Wae
Rebutan Balungan kosong.

Wektune wis mepet.
Wektune wis cedak
Ojo nganti telat
Ditinggal kereto.

Sing wis ditoto
Sing wis apik
Ojo diowah owah.
Ojo diungkreh-unkreh.

Sing wis dadi wajipe
Yo cepet lakonono
Ojo metu
Soko dalane Urip.
Ojo mblayu
Soko amanahe urip
Ojo sak karepe Dewe
Ora ilok Ora apik.

Ojo Kemajon
Ojo Grusah Grusuh.
Ati ati kejelongop
Iso nekakno petoko.

Adem ayem tentrem kertorahadjo

Jakarta Rabu 11 Maret 2020

Ali Mahsun Atmo, dr.M.Biomed.
Cah Angon Soko Pinggir Lor Kali Brantas Pelosok Kampung Betro Kemlagi Mojokerto Jawa timur

Media center APKLI Gumregah Nusantara